چاپ روی تیشرت
- چاپ روی تیشرت به چند روش انجام می شود
- تعداد چاپ تیشرت به نوع طرح شما بستگی دارد
- قبل از چاپ حتما باید طرح شما لایه باز باشد
- پسوند های طرح psd,cdr باید باشند در غیر این صورت باید طراحی شوند.
چاپ سیلک روی تیشرت
در این روش چاپ مقدار تیشرت حتما باید بالای 10 عدد باشد و تعداد رنگ قابل چاپ تکرنگ می باشد در صورتی که طرح شما بیشتر از تکرنگ باشد باید با ما در تماس باشید.
چاپ DTF
در این روش چاپ می توانید حتی یک عدد تیشرت را چاپ نمایید و گزینه ی مناسبی برای چاپ تصویر می باشد.
چاپ DTG
در این روش چاپ بصورت مستقیم روی پارچه چاپ می شود و رنگ چاپ شده روی پارچه هیچگونه زیردستی ندارد.
چاپ کاتری
در این روش چاپ بصورت برش لیزر روی رول پی وی سی حرارتی انجام می شود و قادر به چاپ نوشته شماره و طرح های گرافیکی تکرنگ می باشد.
طراحی و کیفیت فوق العاده روی محصولات
چاپ نگاه گرافیک این تضمین را به شما می دهد از اولین قدم که طراحی می باشد و سپس چاپ، بهترین کیفیت را خدمت شما هموطن گرامی ارئه می کند و پیشتیبان خدمات خود به شما می باشیم.
کیفیت رنگ
تمامی رنگ های قابل استفاده این چاپخانه از محصولات ترک و ایرانی می باشد که شما می توانید نوع رنگ را انتخاب نمایید.
چاپ سریع
اگر طرح شما آماده باشد و نیازی به طراحی نباشد و تعداد آن ده عدد تیشرت باشد در عرض پنج روز کاری چاپ خواهد شد.
آرشیو تصاویر
برای چاپ با تصاویر آماده می توانید از آرشیو آماده ما استفاده کنید و سریع تر به طرح مورد نظر خود برسید.
نوع پارچه
ما می توانیم روی تمامی الیاف پارچه مصنوعی و طبیعی چاپ را با بهترین کیفیت به شما ارئه بدهیم.
-
در فیلمی که برای شما پخش می شود یکی از نمونه هایی است که تولید تیشرت تا چاپ و تکمیل آن از خدمات مجموعه ما بوده استمجری کارهای هنری
مریم نوازی
گرافیست -
“لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون”لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک
سارا مقصودی
گرافیک کار تیم طراحی آرین
چاپ تیشرت با چه دستگاه هایی انجام می شود؟
یکی از قدیمی ترین روش،چاپ سیلک می باشد که می توانیم تمامی رنگ هایی که برای چاپ مصرف می شود را با این روش اجرا کرد.بهتر است بدانید برای اجرای چاپ روی تیشرت خود باید از چه روشی برای چاپ استفاده کنید،اگر کارگاه تولیدی دارید و قصر تولید و چاپ روی تیشرت به صورت انبوه را دارید چاپ سیلک یا چاپ تریکو بهترین روش برای انجام این کار می باشد.دلیل آن قیمت پایین و کیفیت مناسب رنگ می باشد و همچنین ماندگاری این رنگ بالاتر از جوهر های چاپ دستگاه های پرینتر می باشد و برای شستشو دوام خیلی بیشتری را هم دارد.یکی از دلایل دوام رنگ این چاپ نوع رنگ آن می باشد چون مخصوص چاپ حرارتی است و یعد از چاپ روی تیشرت با دمای 180 درجه سانتیگراد رنگ فیکسه می شود و این امر باعث دوام بیشتر رنگ در برار شستشو خواهد شد.
چاپ تیشرت
می خواهم در این مقاله در مورد روش های چاپ تیشرت برای شما عزیزان صحبت کنم تا بدانید هر تیشرتی چگونه چاپ می شود و تمامی عکس ها و طرح هایی که روی تیشرت می بینید چه روندی برای تولید آنها طی شده است.در وهله اول می پردازیم به معرفی دستگاه های چاپ و شما را با تصاویر این دستگاه ها آشنا می کنم.تیشرت با چند دستگاه چاپ می شود چاپ سیلک،چاپ سابلیمیشن،چاپ دیجیتال مستقیم و غیر مستقیم که در ادامه هرکدام را خدمتتان عرض خواهم کرد.چاپ سیلک یکی از پرکاربردترین و ارزان ترین چاپ هایی است که در سراسر دنیا از آن استفاده می شود.
هر دستگاه چاپ برای اجرای طرح روی تیشرت یا هر چیز دیگر نیاز به یک کلیشه دارد و برای انجام این کار در چاپ سیلک از شابلون استفاده می شود که بعضی ها به چاپ سیلک چاپ شابلون هم می گویند.
خدمات چاپ DTF یکی از تقریبا جدیدترین دستگاه های چاپ روی تیشرت می باشد، این دستگاه چند فواید نسبت به چاپ های دیگر دارد که به آن می پردازیم، این دستگاه قادر است تمامی چاپ های تصویر را روی تیشرت انجام دهد.یکی دیگر از فواید دستگاه این است که می توانید حتی یک عدد چاپ DTF را روی تیشرت انجام دهید.این دستگاه قادر است بدون کلیشه طرح مورد نظر را اجرا نماید و به همین دلیل خیلی سریعتر می شود چاپ مورد نظر را روی تیشرت انجام داد.در بازار فروش و مصرف تیشرت ها که نه فقط برای مصرف روزانه مورد استفاده قرار می گیرد بلکه در حوزه ی تبلیغات و برند سازی بسیار پرمصرف و تقاضای بالایی دارد.خصوصیت چاپ این دستگاه نسبت به چاپ سیلک و سابلیمیشن نوع تکنیک و رنگ آن است که آن را توضیح خواهم داد.خدمات چاپ DTFبصورت چاپ غیر مستقیم روی پارچه می باشد اینن دستگاه چاپ را بوسیله ی یک هد روی طلق هایی بصورت رول که حرارتی می باشند انجام می دهد رنگ های این دستگاه پایه آب می باشد و بعد از چاپ روی سطح رنگ یک لایه پودر چسب که به حرارت حساس می باشد پاچیده می شود و رول چاپ شده درون یک مخزن حرارتی رفته و بوسیله ی گرما چاپ فیکسه می شود و بوسیله ی کاتر طرح مورد نظر برش می خورد و طرح اصلی آماده است سپس ورق را روی سطح تیشرت یا پارچه می گذاریم و بوسیله ی پرس حرارتی به مدت بیست ثانیه ورق چاپ را با حرارت و فشار پرس روی پارچه می چسبانیم و ورق را از روی تیشرت جدا می کنیم دیگر تیشرت ما چاپ شده است و می توانیم آن را تحویل مشتری دهیم.
چاپ سیلک روی تیشرت
شما به عنوان یک مشتری باید بدانید برای چاپ پارچه خود از چه روشی برای اجرای آن استفاده کنید پس به تمامی نکات و معرفی دستگاه ها و نوع کارکرد آنها دقت بفرمایید تا بهترین انتخاب را برای شروع کارتان داشته باشید.برای شناخت و معرفی پارچه تیشرت این مقاله را مطالعه کنید.
اول می پردازیم به روش چاپ سیلک یا همان چاپ شابلون، چاپ سیلک یکسری محدودیت ها برای چاپ دارد اولین آن تعداد قابل چاپ می باشد حداقل تعداد آن 50 عدد می باشد که هرچقدر مقدار سفارش بیشتر باشد اجرت چاپ کم تر خواهد شد چاپ سیلک تنها روش چاپی هست که می تواند ابعاد بزرگ را روی پارچه چاپ کند و لی خوب این ابعاد هم تا اندازه ی محدوی انجام میشود که البته بیشتر مجریان چاپ راغب به انجام آن نیستند چون زمان و هزینه ی بالایی برای انجام چاپ آن باید گذاشت و مقرون بصرفه نمی باشد.
چاپ لباس
اگر طرح هایی بشکل نوشته یا خط های هندسی دارید و طرح های گرافیکی تصویر نیست و تعداد بالایی برای سفارش چاپ روی پارچه می خواهید ثبت نمایید چاپ سیلک بهترین انتخاب برای انجام این کار می باشد و از شابلون آن می توانید به تعداد زیادی چاپ استفاده کنید و یکی دیگر از حسن های خدمات چاپ سیلک ماندگاری بالای رنگ روی تیشرت می باشد شاید تابحال چاپی که انجام داده اید.
شما را با مشکلاتی همچون ریزش رنگ یا ترکیده شدن مواجه کرده باشد ، اگر از چاپ سیلک و با رنگ های مرغوب برای انجام چاپ استفاده شود هیچوقت رنگ ها بر اثرشستشو از بین نخواهند رفت و یا بر اثر کشش رنگ بافت خود را از دست نمی دهد،اینکه وقتی بافت یک رنگ بر اثر کشش می ترکد بخاطر خالص نبودن رنگ می باشد ما در مجموعه خویش سعی کرده ایم از محصولات با کیفیت استفاده کنیم و تمامی رنگ های مورد استفاده در این چاپ را ضمانت می کنیم.
چاپ لباس کار
دو نکته خیلی مهم درباره چاپ لباس را می گویم و یک جایی یادداشت کنید و بخاطر بسپارید ، دو چیز برای چاپ روی پارچه باید قبل از اجرا بیاد داشته باشید و برای آن تصمیم گیری کنید، اولی جنس پارچه است که باید بدانید پارچه از الیاف طبیعی بافته شده است یا مصنوعی و دوم رنگ مورد استفاده برای هر کدام از مواد طبیعی و مصنوعی.
پارچه هایی که از مواد مصنوعی بافته شده اند نباید با رنگی هایی چاپ شوند که نیاز به حرارت برای خشک شدن داشته باشند چون الیاف مصنوعی زیر حرارت دوام نمیاورد و پارچه می سوزد.برای چاپ روی الیاف مصنوعی از رنگ های پایه آب استفاده می شود و پرکاربردترین آنها رنگ اورینت می باشد البته یک روش دیگر هم برای چاپ روی الیاف مصنوعی وجود دارد که می شود با خدمات چاپ پلاستیزول اجرا شود ولی بصورت چاپ غیر مستقیم یعنی چاپ روی ورق های مخصوص چاپ شده و سپس بوسیله پرس حرارتی روی پارچه اجرا می شود.
چاپ دیجیتال تیشرت
در این قسمت می پردازیم به معرفی دستگاه چاپ دیجیتال که می تواند روی پارچه چاپ را اجرا نماید ، این دستگاه ها برخلاف خدمات چاپ سیلک را بصورت مستقیم و غیر مستقیم انجام می دهند دستگاه هایی که چاپ روی پارچه را بصورت مستقیم انجام می دهند به اصطلاح DTG می گویند و دستگاهی که غیر مستقیم را اجرا می نمایند DTF می گویند حالا می پردازیم که فرق این دو دستگاه چیست و چرا دو دستگاه برای چاپ روی پارچه تولید شده است و درباره معایب و حسن های این دستگاه صحبت خواهیم کرد.
دستگاه DTG به صورت مستقیم و با هد جوهر افشان چاپ را روی سطح پارچه چاپ می کند و از رنگ پایه آب استفاده می شود این دستگاه قادر به چاپ یک یا دو تیشرت همزمان را دارد و بعد از چاپ می باید برای فیکسه شدن رنگ بوسیله پرس حرارتی زیر دمای 180 سانتیگراد باشد تا رنگ بر اثر شستشو از بین نرود ،خاصیت این رنگ توری هست که زیر دست ندارند و رنگ به الیاف پارچه نفوذ می کند.
روش چاپ DTF روی تیشرت
در این روش چاپ که با هد انجام می شود و سیستم جوهر افشان دارد رنگ بصورن مستقیم روی پارچه چاپ نمی شود بلکه روی یک ورقه سلفون طرح مورد نظر چاپ می شود و بعد از چاپ دستگاه پودر چسب را روی سطح چاپ می پاشد و بوسیله هیتر ها خشک می شود و بعد از برش خوردن طرح آن را روی پارچه بوسیله پرس حرارتی چاپ می کنند در نوع روش چاپ زیردست دارد و اگر از مواد اولیه مناسب استفاده شود.
ماندگاری بالایی روی پارچه دارد میزان تعداد که برای این نوع چاپ ها میشود سفارش داد برای هر طرح بالای 5عدد باید باشد تا بشود آن را اجرا نمود این رنگ ها کاملا سازگار با شستشو می باشند و تنها نکته ای که دارند بخاطر زیردست داشتن رنگ ،نباید طرحی که استفاده می کنید زیاد بزرگ باشد چون برای فصل های گرما مناسب نیست و مصرف کننده احساس راحتی در پوشش این تیشرت ها نخواهد داشت.
چاپ سابلیمیشن
چاپ سابلیمیشن ازجوهری مخصوص چاپ پوشاک ساخته می شود این جوهر مثل جوهر های تمامی پرینتر ها داخل مخزن کاتریج است و بوسیله ی هد دستگاه تصویر مورد نظر را روی کاغذ چاپ می نماید این جوهر از رزین رنگی پی وی سی درست شده است و دلیل استفاده پی وی سی چسبندگی بالای آن روی اجسام بخصوص پارچه است و تنها تفاوتی که نسبت به رنگ های دیگر پی وی سی دارد متفاوت بودن حلال آن است که بجای ریتاردر از یک حلال دیگری که پایه الکلی دارد مورد استفاده قرار گرفته است. چاپ سابلیمیشن با پرینتر ها و پلاتر های چاپی اپسون انجام می شود که در ادامه روش چاپ تیشرت را با این دستگاه توضیح خواهم داد.
چاپ تیشرت دیجیتال
تا اینجا با خود ماهیت چاپ سابلیمیشن آشنا شدید ، حالا اگر قصد این را دارید که یک کارگاه چاپ سابلیمیشن برای تولید تیشرت را راه اندازی کنید ابتدا باید یک دستگاه پرینتر اپسون یا اگر سرمایه ی بیشتری دارید پلاتر اپسون خریداری کنید روی هر دستگاهی جوهر سابلیمیشن وجود ندارد و باید جوهر آن را هم خریداری بفرمایید سپس کاغذ مخصوص هست که به آن کاغذ کوتین دار یا کاغذ سابلیمیشن می گویند بعد از خرید این دستگاه شما به یک پرس حرارتی هم نیاز دارید.
بعد از چاپ روی کاغذ ، ورق را روی تیشرت گذاشته و دمای پرس را روی 180درجه سانتیگراد تنظیم کرده و صبر می کنید دستگاه کاملا به حد این درجه برسد سپس تیشرت مورد نظر را به مدت 5 تا10 ثانیه زیر پرس گذاشته و بعد از اتمام پرس می گذارید ورق کمی سرد شود و ورق را از روی تیشرت برداشته و چاپ تیشرت شما تکمیل شده است.
چاپ روی پنبه
در قسمت قبل گفته شد که روی پارچه هایی که الیاف طبیعی هستند نمی شود چاپ دیجیتال تیشرت را با روش سابلیمیشن انجام داد اما یک تکنیکی هست که این کار را ممکن می کند ولی برای تیراژ های بالای 1000عدد برای هر طرحی امکان پذیر است و نمی توانید زیر این مقدار چاپ پوساک را انجام دهید.
برای چاپ این روش اول روی کاغذ با دستگاه چاپ افست طرح مورد نظر را روی کاغذ چاپ می نمایند و سپس ورق های چاپ شده با ابعاد 5035 یا 7050 را به کارگاه چاپ سیلک برده و روی آن چاپ بیس شکری انجام می شود. این امر باعث می شود رنگ پس از پرس شدن روی الیاف پارچه چسبیده و چاپ به هیچ عنوان ریزش رنگ نداشته باشد. در زیر چند نمونه چاپ سابیمیشن روی پارچه پنبه را مشاهده می کنید.